Kangoeroewoning te Sint-Pauwels

Deze kangoeroe woning heeft een oppervlakte van 342 m². Ze is gelegen op de Kwakkel te Sint-Pauwels en heeft een grondoppervlakte van 2.156 m².

Deze woning beschikt op het gelijkvloers over 3 inkomhallen, 2 woonkamers, waarvan één met open haard, 2 keukens, een bureau, WC, doucheruimte, technische ruimte en een toegang naar de kelderverdieping met een vaste trap.

De eerste verdieping beschikt over een ruime nachthal, 5 ruime slaapkamers ( 23 m², 20 m², 18 m², 17 m² en 10 m²) en een badkamer. De zolder is bereikbaar via een uitschuiftrap.

Vooraan op het terrein zijn talrijke parkeerplaatsen en 180 m² stalling. Achteraan zijn eveneens grote stalruimte, 3 ruime garages, 2 gesloten loodsen met grote poorten en een grote open loods. In totaal 707 m² stalling.

Naast de mogelijkheid om deze woning te gebruiken als kangoeroewoning is er ook een mogelijkheid tot het combineren van wonen en werken. Deze kangoeroewoning beschikt over 2 adressen en de stallingen hebben ook een apart adres (dus 3 adressen mogelijk).

Er is een mogelijkheid tot huur of aankoop achterliggende weide.

Meer info: https://www.biddit.be/nl/catalog/detail/247805